Omavalmentaja Maarit

Olipa kerran nainen, jolla oli unelma.
Hänen unelmansa oli, että hän voisi tehdä sellaista työtä, jolla edistäisi terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nainen eli ja koki. Hän opiskeli itse itseään varten, etsi tietoa ja hankki näkökulmia. Varsinainen matka alkoi siitä, kun hän lähti viimein kouluttautumaan. Hän aloitti kouluttautumalla hyvinvointivalmentajaksi syksyllä 2011. Nainen kohtasi polullaan innostavia ja inspiroivia ihmisiä. Naisen polte asiaan, sisäinen kipinä ja motivaatio alkoivat kasvaa entisestään. Hän alkoi hiljalleen tehdä elämässään tilaa tulevalle muutokselle.
Nainen oli löytänyt oman polkunsa.

Nainen teki syksyllä 2012 suuren muutoksen elämässään. Hän vaihtoi vakiintuneen työelämän uuden ammatin opiskeluun, asuinpaikkakunnan satojen kilometrien päähän ja lähti kokeilemaan siipiään.
Nainen jatkoi kouluttautumistaan. Hän opiskeli sosiaali- ja terveysalan ammatin ja hänestä tuli  fysioterapeutti. Naisella on halu ja mielenkiinto ymmärtää ja edistää ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ihminen on psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus.

Nainen on toteuttanut osan unelmastaan ja tänä päivänä hän tekee töitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Hän on työssä, joka kiehtoo häntä. Hän on valmentaja, joka ohjaa asiakkaitaan heille itselleen merkityksellisten asioiden äärelle ja kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hän on personal trainer, elämäntapavalmentaja, fysioterapeutti ja yrittäjä. Naisella on sisäinen kipinä ja uuden oppimiselle avoin mieli.

Tämä nainen olen minä. Tänä päivänä teen sitä, mistä nautin.

Olen tehnyt, kokenut ja toteuttanut omassa elämässäni pieniä ja isoja asioita, muutoksia ja saavuttanut tavoitteita. Tiedän, minkälainen prosessi muutos on ja mitä tavoitteen saavuttamiseen vaaditaan.

Uskon, että jokaisella on oikeus ja mahdollisuus edistää itselleen merkityksellistä ja hyvää elämää. Uskon ihmisen sisäisiin voimavaroihin.
Minä uskon sinuun.

Yhteistyöterveisin,

omavalmentajasi Maarit